Kiemelt termékeink

Elérhetõségek

Cím: H-8400 Ajka,Téglagyári út 21.
E-mail: info@amedtech.hu
Telefon: (+36) 88 214-230

Amed-Tech: cégtörténet

Az AMED-TECH KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT. 1997 februárjában alakult ajkai székhellyel, amely több évtizedes múltra tekint vissza a különbözõ ideg- és izomstimulátorok, lézer-és elektroakupunktúrás készülékek gyártása területén.

Fõ tevékenységi körünk a Német anyavállalat által gyártott orvosi mûszerek forgalmazása. Stratégiai termékeink a különbözõ típusú ideg és izomstimulátorok (TENS) mellett a mágnes-, ultrahang- és lézerterápiás készülékek, melyek egyre ismertebbek és népszerûbbek Magyarországon, valamint a szomszédos országokban orvosok és páciensek körében egyaránt.

Web-áruházunknak és web-oldalunknak köszönhetõen termékeink egyre könnyebben elérhetõvé válnak a gyógyulni vágyók széles körében.

Üzletpolitikánk alapeleme tevékenységünk valamennyi területén és minden piaci résztvevõnk számára a MINÔSÉG.

Tapasztalataink biztosítják számunkra azokat az elõnyöket, amelyek hosszú távon a versenyképesség megtartását és a hatékony együttmûködést szolgálják mind a hazai, mind a nemzetközi piacokon.

Célunk vevõink és partnereink követelményeinek, kimondott és kimondatlan igényeinek maximális teljesítése és elégedettségük elnyerése.