Elérhetõségek

Cím: H-8400 Ajka,Téglagyári út 21.
E-mail: info@amedtech.hu
Telefon: (+36) 88 214-230

Stima Well A hátfájdalmak gyógyítására alkalmas terápiás matrac

Mi az a StimaWELL?

Egy rendkívül modern, innovatív, német gyártmányú terápiás matrac, mely kifejezetten a hát területét érintő különböző fájdalmak csillapítására és gyógyítására alkalmas.


Mire jó a StimaWELL?

A hátfájdalmak 80%-a izomzat eredetű, elsősorban a rossz testtartás miatt alakul ki, és a környező izmokra is kiterjedhet. A legtöbb fájdalmas izom mélyen és kiterjedt területen fekszik, ezért alapszik a StimaWELL stimuláció a speciális középfrekvenciás hullámokon, mert ezek könnyedén és fájdalommentesen érik el a mély és felületi izmokat egyaránt. Egyedülálló, új kezelési módszert jelent a világ leggyakoribb fájdalmára. Az eszköz ötvözi a három hátfájásra alkalmazott leggyakoribb eljárást: - TENS (hatékony fájdalomcsillapítás) - Ingeráram (izomlazítás, izomerősítés) - Rehabilitációs masszázs


Mire jó a StimaWELL?

A hátfájdalmak 80%-a izomzat eredetű, elsősorban a rossz testtartás miatt alakul ki, és a környező izmokra is kiterjedhet. A legtöbb fájdalmas izom mélyen és kiterjedt területen fekszik, ezért alapszik a StimaWELL stimuláció a speciális középfrekvenciás hullámokon, mert ezek könnyedén és fájdalommentesen érik el a mély és felületi izmokat egyaránt. Egyedülálló, új kezelési módszert jelent a világ leggyakoribb fájdalmára. Az eszköz ötvözi a három hátfájásra alkalmazott leggyakoribb eljárást: - TENS (hatékony fájdalomcsillapítás) - Ingeráram (izomlazítás, izomerősítés) - Rehabilitációs masszázs Saját programok beállítása és mentése: Lehetőség van saját programok beállítására és mentésére a kívánt szekvenciák kombinálásával. A beállított programon kívül menthetők a páciens adatai, és a kezelések eredményei, így nyomon követhető a javulás.Miért jó az orvosok és fizioterapeuták számára?

Egy új, innovatív alkalmazást ajánlhatnak a betegeknek hátfájdalmukra. A beteget nem szükséges végig figyelni, így időtakarékos, közben akár másik páciens kezelésére is van mód. Hamar megtérül, remek beruházás.


Miért jó a páciensek számára?

A páciensek szeretik, mert újdonság, kényelmes és hatékony. A kezelés során a beteg nem tapasztal az ingeráramos kezelésekhez hasonló érzéseket, de tapasztalja a mélyen fekvő szövetek stimulációját, egy kellemes masszázst és meleg hőmérsékletet, valamint relaxálhat. A páciensek 99%-a tartja kellemesnek a terápiát.


Hogy működik a StimaWELL matrac?

A matrac illeszkedik a gerinc görbéjéhez, így képes érintkezni a hát területén található összes izommal. 12 darab speciális párna található a matracon, ezekben 12 gumielektróda-pár helyezkedik el, melyek az izmokat stimulálják alacsony és középfrekvenciás áramokkal: elektromos izomstimuláció / TENS vagy EMS → MF / LF : 2 KHz – 6 KHz / 2 Hz – 100 Hz. A matrac 12 szekciója opcionálisan 30 és 40 C között melegít. A termikus hatás erősíti a mélyhatást. Az eszköz egy stimulációs matracból és egy érintőkijelzős irányítópanelből áll, melynek segítségével különböző programok közül válogathatunk


Információ

Kérjen további információkat a termékről, árajánlatot vagy kedvező bérleti feltételeket telefonon
06-70-3411337
vagy e-mailben
t.schenek@schwamedico.de
Schenek Tamás értékesítési vezetőtől. Szívesen fogadjuk hívását,és készséggel állunk rendelkezésére egy személyes találkozó során a terméket bemutatni.