Elérhetõségek

Cím: H-8400 Ajka,Téglagyári út 21.
E-mail: info@amedtech.hu
Telefon: (+36) 88 214-230

Stima Well 120 MTRS

A StimaWell 120 MTRS egy korszerű technológiák kombinációján alapuló, dinamikus mélyhullám-kezeléshez alkalmas, kifinomult rendszer .A 12-csatornával rendelkező, hőfunkciós stimulációs matrac lehetővé teszi, hogy pácienseinek összetett hátkezelést nyújtson. A StimaWELL®120MTRS különleges tulajdonsága: A komplex hullámokat a StimaWELL® stimulációs matrac segítségével továbbítják a hát felé, amelyek így mély izomrétegeket is elérnek. A hangsúly a fájdalomcsillapításra, az izomterápiára és a masszázsra helyeződik.


A fájdalomterápia során a következő gyógyító programok választhatók:
Discus Hernia - Porckorong sérv kezelése, Osteoporosis - Csontritkulás, Spondylarthrosis – Csigolyameszesedés,Spondylolisthesis - Csigolya elcsúszás ,Lumbar s stenosis -Ágyéki gerincszűkület


Izomkezelés a gerinc egész, vagy meghatározott területein programokból a következő lehetőségek közül lehet választani:
Izomrelaxáció-Izomtonizálás-Szakaszos stimuláció-Teljes stimuláció- Kombinált izomstimuláció


Dinamikus mélymasszás programm lehetőségei:
A legtöbb izomzati eredetű fájdalom sokszor mélyen kiterjedt területen fekszik. A StimaWell stimulációs hullámai speciális középfrekvenciás hullámok . A dinamikus mélymasszázs programok széles körű tárháza összesen mintegy 16 programm várja a kezelésre jelentkezőket egyedülálló lehetőséget biztosítva a hát teljes körű karbantartására.