Elérhetõségek

Cím: H-8400 Ajka,Téglagyári út 21.
E-mail: info@amedtech.hu
Telefon: (+36) 88 214-230

Stima Well EMS

A StimaWELL® EMS készüléket a textilből készült elektródaöltözék formájában használt speciális elektródával végzett transzkután elektromos izomstimulációhoz fejlesztették ki.


A célcsoport a felnőtteket és fiatalokat foglalja magába. A StimaWELL EMS készüléket beltéri, orvosi ellátást nyújtó intézményekben, fitnesz és masszázsszalonokban vagy wellness részlegekben való használatra szánták.


Orvostechnikai eszközként a StimaWELL® EMS terméket szigorú irányelvek szerint fejlesztették és a sport területén mind az izom edzésére, mind pedig az izom orvosi stimulációjára szánták. Ennek következtében a felhasználók páciens és sportolók is. Az izomtömeg, az erő és kitartás megtartása vagy felépítése a törzs, felkar vagy felsőcomb területén. A hát és ízületek területén jelentkező panaszok, amelyek az izomzat hiányára vagy gyengeségére vezethetők vissza, izomzat előkészítése műtétre, valamint az izomzat helyreállítása műtétet követően. A vázizomzat helyreállítása hosszabb ideig tartó mozgáskorlátozást vagy immobilitást követően. Izom diszbalancia kiegyenlítése ,medencefenék gyengeség.